Aankoopbegeleiding

Bij de aankoop van uw woning gaat u niet over 1 nacht ijs. Een woning die aan uw woonwensen voldoet en waarin u zich thuis voelt koopt u samen met Erkan Finance / Twinvilla Makelaars. Zo bent u verzekert van deskundige begeleiding en service. Wij kunnen u begeleiden bij de aankoop van uw woning. Als u al een geschikte woning op het oog hebt maar ook als u zoekende bent. Naast het vinden van de geschikte woning kunnen wij u adviseren over prijs, kwaliteit, voorwaarden, onderhandelingsstrategie en koopovereenkomst.

Uitgangspunt hierbij zijn uw woonwensen en financiële mogelijkheden. Indien gewenst gaan wij na inventarisatie actief en gericht zoeken naar de woning die aan uw wensen voldoet. Wij gaan met u bezichtigen en adviseren u over de woning. Indien de woning aan uw wensen voldoet doen wij namens u de onderhandeling en stellen alles in het werk om de woning voor een scherpe prijs voor u aan te kopen. Bij een succesvolle onderhandeling bent u koper. Wij verzorgen de administratieve afwikkeling.

Indien u wenst verzorgen wij voor u ook de hypotheek. Onze adviseurs kunnen, uitgaande van uw financiële wensen en mogelijkheden, u een hypotheekofferte op maat verzorgen dat aansluit op uw situatie. Tevens zorgen wij ervoor dat de woning wordt getaxeerd ten behoeve van de hypotheek.

Vooraf wordt met u afgesproken wat u van ons mag verwachten en de kosten van onze diensten.